keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Ruokailutilasta

Sisustaminen on niin tapetilla meidän huushollissa, että juuri muihin askarteluihin ei ole jäänyt viime aikoina aikaa. Intoa kyllä riittäisi moneenkin asiaan, mutta toteutus on sitten toinen juttu. Mutta eiköhän tässä askartelemaankin päästä jossain vaiheessa. :)

Sisustus ei silti lopu, eikä varmasti tule ikinä valmiiksi. Aina riittää jotain pientä säätöä, jo vuodenaikojen vaihtelu luo puitteet siihen, että sisustus elää sen mukaan. Mutta mikäs sen mukavampaa, kun tietää, että virikkeitä riittää silläkin saralla. :)

Tällaisen pienen renginkaapin olen saanut hankittua ruokailutilaan. Seinä kun ammotti tyhjyyttään ja oli jokseenkin väritön. Pidän itse tästä kovasti ja sitten kun esineistöön kyllästyy voi vaihtaa toiset tavarat näkyville kaappiin. Tapetti ei ole erityisemmin makuuni, on talon rakentajan valitsema. Makunsa kullakin. :) Mutta näillä mennään nyt varmasti pitkään vielä, kun lapset kuitenkin sotkevat vielä niin paljon. Keskitynkin sisustamisessa saamaan mahdollisimman paljon meidän näköistä tunnelmaa soveltuen olemassaoleviin pintamateriaaleihin. :)




tiistai 28. lokakuuta 2008

Omaa lomaa viikonloppuna





Lauantaina otin vähän omaa aikaa perheestä ja kävin Helsingin keskustassa kiertelemässä. Tapasin myös ystävätärtä ja kävimme syömässä Kynsilaukka-ravintolassa. Siellä on todella hyviä valkosipuliruokia ja olen aina ollut tosi tyytyväinen niihin. Tällä kertaa olimme lievästi pettyneitä ystäväni kanssa, sillä minun härkäni oli aivan liian medium ja ystäväni kana kuivakasta. Pakko oli osa pihvistä jättää syömättä. Olisiko henkilökunnalla vain ollut liian kiire vai onkohan kokki voinut vaihtua viime käynnistä, josta on kyllä aikaa... No, emme kehdanneet kuitenkaan valittaa, vaikka ehkä olisi ollut aihetta. Kuinka te toimitte, "kehtaatteko" valittaa ravintolassa jos ruoka ei miellytä vai nielettekö pettymyksenne? Minä en saa ikinä suutani auki vaan hymistelen vain muka tyytyväisenä. Kai olen liian kiltti?


Jokatapauksessa päivä oli mukava ja Cobellosta tarttui mukaan pientä kivaa. Riviera Maisonin kakkuhaarukat ja lusikat sekä pieni kalalautanen.


Täällä meilläpäin on oikein kaunis sää tällä hetkellä. Lokakuinen aurinko saa alastomat puut näyttämään veistoksellisen kauniilta kaikessa tyhjyydessään. Toivottavasti juuri sinäkin saat nauttia auringosta, siellä missä sitten oletkin! :)

Kivaa päivänjatkoa toivotellen,

Iippa

lauantai 25. lokakuuta 2008

Blogipalkinto

Sain Caramellialta tämän hienon blogipalkinnon, olen todella otettu ja ilahtunut tästä, kiitos paljon Caramellia!!! :)


En osaa tällä kertaa jatkaa tätä eteenpäin, koska ihania blogeja on niin valtavasti ja niin moni ansaitsisi tämän! Valinta tulisi olemaan todella vaikea! :) Joten tämä on myös kaikille teille ahkerille bloggaajille askartelun, käsitöiden, kokkailun ja sisustuksen osa-alueilla! :)

Rentouttavaa lauantai-iltaa!

Toivotteleepi:

Iippa

torstai 23. lokakuuta 2008

Peilin uusi ilme








Vanha peili oli ollut käyttämättä pitkään, sillä se oli jotenkin niin "ankea". Maalasin peilin valkoisella ja vielä päälle hiukan kultasävyä. Näyttää kuvissa kyllä vähän harmahtavalta. Toistaiseksi peili löysi paikkansa takan päältä, sillä lasten vuoksi en keksinyt sille vielä oikein järkevää paikkaa, josta lapset eivät pääsisi sitä pudottamaan.

Kuvat ovat vielä vähän sekaisin tässä kirjoituksessa, kun en osaa vielä siirrellä kuvia mitenkään hienompaan järjestykseen.