lauantai 29. marraskuuta 2008

Korttiaskartelua pitkästä aikaa!

Korttiaskarteluinnostus alkaa taas vähitellen tauon jälkeen nostaa päätään. Oli myös syyt tehdä synttärikortit kahdelle poikalapselle. Tämä ylempi meni 6-vuotiaalle naapurin pojalle, jonka synttäreillä esikoinen oli.

Kortti kiinni-asennossa näkyy paperipitsi, joka on oikeasti kortin sisäpuolella. Tein tuon sisäpuolen reunan leveämmäksi kuin kortin etupuoli. Poikaleimasin on Whiff Of Joy:n mallistoa. Väritin kuvan metallihohtovesiväreillä. Ei taida kyllä erottua kuvasta. Ompelukone sai hurista molempien korttien osalta.



Tämä kortti meni 1-vuotiaalle kummipojallemme. Hänglar & Stänglar-leimakuva on saatu ystävältä. Tämänkin väritin metallihohtovesiväreillä.

torstai 20. marraskuuta 2008

Winter wonderland

Näin kaunis oli auringonlasku tänään talomme parvekkeelta järvelle päin. Oli kuvattava, koska eihän sitä tiedä kuinka paljon saamme samaa näkymää tänä talvena ihastella. Toivottavasti edes jouluna olisi lunta! Viime joulu kun oli musta.

Ruokailutilan ikkunalle olen viritellyt aitoja vanhoja valokuvia. Koko vuotta en taida viitsiä niitä tuossa pitää, jotteivat ehdi haalistua valon vaikutuksesta. :)

Myös metallitähti on löytänyt paikkansa ikkunalta ja kukkakuosiset verhot ovat vaihtuneet valkoisiin.

Toivottavasti ette kyllästy, kun taas esittelen ruokailutilaa. Tällä kertaa talviasussa.


Näin jonkun ihanaisessa sisustusblogissa ( Kukahan se teistä mahtoi ollakaan? ) tuollaisen korihyllykön, niin piti sitten itsellekin hankkia.



Toiselle ikkunalle laitoin paperitähden valoa tuomaan.

Myös tällainen korihyllykkö halusi tulla meille ruokailutilaan asustelemaan. :)


Talvista loppuviikkoa, nautitaan ihmemaasta niin kauan kuin sitä kestää! :)

maanantai 17. marraskuuta 2008

Uuteen viikkoon







Heissan!

Viikonloppu meni nopeasti ja oli mukava ottaa omaa aikaa ja nähdä ystäviä lauantaipäivänä. Sunnuntaina flunssa valtasikin minut kokonaan ja tänäänkin olen melko nuhainen vielä ja viettelen lepopäivää kotona. Myös kaksi nuorinta ovat flunssassa. Harmi, sillä kelikin olisi mitä aurinkoisin ulkoilukeli!

Tein taannoin risuista kranssin, jonka maalasin valkoisella spraymaalilla. Laitoin koristeeksi rusetin, paperikukan, vanhan valokuvan ja kristallin, sekä valohelmiverkkoa.

Keittiön ikkunalla tämä viritelmä nyt antaa hieman tunnelmavaloa pimeisiin iltoihin. Kuvat ovat valitettavan synkeitä ja kranssi näyttää kuvissa lähinnä ruskealta...

Mukavaa uutta viikkoa ja pysykää te terveinä! :)

perjantai 14. marraskuuta 2008

Kotialttarit












Nämä lienee voisivat olla minun kotialttarini. Paljon mieluummin tulee näet näitä katseltua kuin tv:tä. Olen kuullut televisiota kirjahyllyssä kutsuttavan kotialttariksi ;) No, vitsi, vitsi. Katselen itsekin tellua, varsinkin näin syyspimeällä. Aika vähän tosin ehdin katsella. Ja hyvä niin toisaalta. Mutta nämä alttarit ovat samassa tilassa töllöttimen kanssa, joten voin katsella vaikka kaikkia yhtäaikaa tai syventyä ihaniin lehtiin ja kirjoihin kynttilätunnelmissa.

Huomenna lähdenkin sitten lukupiirin tapaamiseen, jossa ruodimme Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo-kirjaa. Itse pidin kovasti kirjasta, saa nähdä mitä muut siitä tuumaavat. Olen niin hullaantunut tuohon vanhan ajan tunnelmaan, joka Jane Austenin maailmasta välittyy! :)

Iloista viikonloppua! :)

Tunnustus




Kiitos paljon Krisse! Ilahdutit minua todella tällä tunnustuksella! :)

Olen edelleen niin tylsä ja päättämätön, etten osaa jakaa tätä eteenpäin, koska ihania blogeja on niin valtavasti. :)

perjantai 7. marraskuuta 2008

Vielä vähän aikaa vauva







Heissan!

Järjestelin eilen makuuhuoneessa puhtaita vaatteita kaappiin, kun vierestä kuului iloinen jokellus. Pikkumiehemme oli noussut ensimmäisen kerran seisomaan pinnasängyssään. Polviseisontaa oli harjoittanut jo jonkin aikaa ja juuri edellisenä päivänä olin tuumannut, että nyt toinen jalka alkaa jo olla sellaisessa tukiasennossa sivulla, että ehkä muutaman viikon sisään nousee seisomaan. Ei tarvinnut niin kauan odotella. Kyllä oli niin iloista naurun kikatusta äidille tuosta asennosta, että piti kiireesti kamera hakea. :) Pikkumies täyttää sunnuntaina jo 8 kk. Kyllä tämä vauvavuosi vaan menee niin nopeasti!

Täytyy laskea pinnasängyn pohjaa alemmaksi, ettei pian kiipeä tuolta yli. Täytyisi varmaan laittaa myös pehmusteet laitoihin kupsahtelujen varalle. Keskimmäisen pehmusteet ( Pupujussikat ) ovat tallessa, mutta ne ovat niin "myttyiset", kun poika niissä roikkui ja repi niitä irti. Eivät oikein tahdo pysyä ryhdikkäinä. Vinkkejä ryhdikkäämmistä reunasuojuksista otetaan vastaan! Sellaisista, jotka eivät heti menetä muotoaan. En tiedä ehdinkö itse tehdä moisia. :)

Kivaa perjantai-iltaa! :)

lauantai 1. marraskuuta 2008

Pyhäinpäivää!









Pyhäinpäivän iltaa teille rakkaat ihmiset!
Täällä istuksin koneella viettämässä "laatuaikaa", kun lapset saatu viimein nukkumaan. Ja syön karkkia. Siitä on tullut varsinkin viikonloppujen pahe. Erityisesti suklaa toimii magneetin tavoin. Auts!

Asustelemme Kanta-Hämeessä ja täällä meillä päin on hiukan räntääkin tänään sadellut.

Kuinka olette Pyhäinpäivää viettäneet? Meillä ei juuri muuta erikoista kuin kynttilöitä polttelin jo aamusta vainajien muistoksi. Meillä kun ei haudattuja täällä suunnalla, jotta olisi voinut haudalla käydä.

Mies jopa teki töitä tietokoneella muutaman tunnin tänään, hänellä kun töissä nyt niin kiireinen vaihe menossa.

Ruokailutilan astiavitriinin sisältöä hiukan vilautan. Tältä se tällä hetkellä näyttää kippoineen ja kuppeineen.

Mukavaa illan ja viikonlopun jatkoa! :)