tiistai 28. lokakuuta 2008

Omaa lomaa viikonloppuna

Lauantaina otin vähän omaa aikaa perheestä ja kävin Helsingin keskustassa kiertelemässä. Tapasin myös ystävätärtä ja kävimme syömässä Kynsilaukka-ravintolassa. Siellä on todella hyviä valkosipuliruokia ja olen aina ollut tosi tyytyväinen niihin. Tällä kertaa olimme lievästi pettyneitä ystäväni kanssa, sillä minun härkäni oli aivan liian medium ja ystäväni kana kuivakasta. Pakko oli osa pihvistä jättää syömättä. Olisiko henkilökunnalla vain ollut liian kiire vai onkohan kokki voinut vaihtua viime käynnistä, josta on kyllä aikaa... No, emme kehdanneet kuitenkaan valittaa, vaikka ehkä olisi ollut aihetta. Kuinka te toimitte, "kehtaatteko" valittaa ravintolassa jos ruoka ei miellytä vai nielettekö pettymyksenne? Minä en saa ikinä suutani auki vaan hymistelen vain muka tyytyväisenä. Kai olen liian kiltti?


Jokatapauksessa päivä oli mukava ja Cobellosta tarttui mukaan pientä kivaa. Riviera Maisonin kakkuhaarukat ja lusikat sekä pieni kalalautanen.


Täällä meilläpäin on oikein kaunis sää tällä hetkellä. Lokakuinen aurinko saa alastomat puut näyttämään veistoksellisen kauniilta kaikessa tyhjyydessään. Toivottavasti juuri sinäkin saat nauttia auringosta, siellä missä sitten oletkin! :)

Kivaa päivänjatkoa toivotellen,

Iippa

11 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Heippa! Tulin kertomaan, että voitit blogini arvonnassa ylläripalkinnon :-)

Anne kirjoitti...

Heippa! kiva löytää uusia blogituttavuuksia, ihanalta näyttää!! Täytyy tuosta reklamointiasiasta todeta myöskin, että itselleni on kanssa tooodella vaikeaa valittaa, vaikka olisi monesti tärkeäkin tehdä se. Eli ylikilttejä kai täälläkin..

Iippa kirjoitti...

Elina: Voi, kiitos paljon, olipas ylläri! :) Minulla on yleensä melko huono arpaonni.

Anne: Kiitos! Ihania nämä blogit, kun löytää samanhenkisiä ihmisiä ja pääsee näkemään muidenkin tuotoksia. :)

Valittaminen on vain niin vaikeaa, kun ei haluaiai pahoittaa kenenkään mieltä, eikä antaa itsestään "huonoa kuvaa" valittamalla. Meilitse reklaamaation teko johonkin suurempaan firmaan on paljon helpompaa, koska se ei suoraan kohdistu keneenkään henkilökohtaisesti. Täytyy tosin myöntää, että melko vähän reklamoin kyllä niihinkään tai sitten asia saa kyllä todella haitata. ;)

Iippa kirjoitti...

Oho, tulipas kirjoitusvirheitä...mutta asian lienee ymmärrätte :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kiva kun poikkesit!!!
ja oi miten kauniita aterimia!
Tuollaiset reissut on kyllä ihan parhaita!!!
Kiva tuo peili maalattuna!
iloista maanantaita!
Anu

maano kirjoitti...

vastavierailulla ;) .. ihania hankintoja :)

Mari kirjoitti...

Vastavierailen ihanassa blogissasi:) Kauniita hankintoja. Oma aika olis kyllä niin tärkeää aina välillä...

Iippa kirjoitti...

Kiitos!

Omaa aikaa on kyllä hyvä välillä ottaa. Sen jälkeen jaksaa arkea ( ja lapsia ) taas paremmin. :)

Krisse kirjoitti...

Keskiviikon terveiset melkein aurinkoisesta Kotkasta.
Minä olen opettelemalla opetellut että annan palautetta. Myöteistä ja kielteistä. Mutta hyvällä tavalla kielteinen palaute, niin että asia menee perrille mutta asianomainen ei loukkaannu.
Mukavia ostoksia ..

Iippa kirjoitti...

Krisse: Kiitos! Juuri tuollainen on ihailtavaa, että osaa nätisti aukaista suunsa ja antaa palautteen rakentavasti. Minulla ei vain ole aina taitoa tuollaiseen. Muissa asioissa ja isoissa hankinnoissa osaan sen paremmin tehdä, mutta ravintolassa se tuntuu jotenkin vaikealta, kun ruokalautanen on siinä edessäsi ja tarjoilija kysyy maistuiko ruoka. ;)

Täälläkin on ollut oikein aurinkoinen ja ihana päivä, olemme ulkoilleet oikein pitkän kaavan mukaan kahteen otteeseen tänään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä pyrin aina antamaan palautetta sekä negatiivista että positiivista. Kun asiansa pystyy perustelemaan niin silloin palaute on toivottavasti rakentavaa. Pyrin myös itse vastaanottamaan kaikenlaista palautetta mistään loukkaantumatta. Mietiskelen saamaani palautetta ja pyrin parantamaan tapani sen myötä.

Kauniita kuvia ja ihana pikkuinen=)

t:Sari