perjantai 7. marraskuuta 2008

Vielä vähän aikaa vauvaHeissan!

Järjestelin eilen makuuhuoneessa puhtaita vaatteita kaappiin, kun vierestä kuului iloinen jokellus. Pikkumiehemme oli noussut ensimmäisen kerran seisomaan pinnasängyssään. Polviseisontaa oli harjoittanut jo jonkin aikaa ja juuri edellisenä päivänä olin tuumannut, että nyt toinen jalka alkaa jo olla sellaisessa tukiasennossa sivulla, että ehkä muutaman viikon sisään nousee seisomaan. Ei tarvinnut niin kauan odotella. Kyllä oli niin iloista naurun kikatusta äidille tuosta asennosta, että piti kiireesti kamera hakea. :) Pikkumies täyttää sunnuntaina jo 8 kk. Kyllä tämä vauvavuosi vaan menee niin nopeasti!

Täytyy laskea pinnasängyn pohjaa alemmaksi, ettei pian kiipeä tuolta yli. Täytyisi varmaan laittaa myös pehmusteet laitoihin kupsahtelujen varalle. Keskimmäisen pehmusteet ( Pupujussikat ) ovat tallessa, mutta ne ovat niin "myttyiset", kun poika niissä roikkui ja repi niitä irti. Eivät oikein tahdo pysyä ryhdikkäinä. Vinkkejä ryhdikkäämmistä reunasuojuksista otetaan vastaan! Sellaisista, jotka eivät heti menetä muotoaan. En tiedä ehdinkö itse tehdä moisia. :)

Kivaa perjantai-iltaa! :)

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea uuden taidon oppimisen johdosta! Voi kun toinen on kasvanut hurjasti, en ollut tunnistaa. :)

Ikean pinnasuojat ovat suht tukevia mutta ainakaan meillä eivät suojanneet enää tuossa vaiheessa mitään, vaan niitä oli lähinnä mukava kiskoa joka suuntaan ja kurkkia välistä. ;) Pehmokypärä vain päähän. ;)

P.S. Meidän L-termiitti otti eilen 1. pikkupikkuaskeleen isosiskojen nukenvaunuista tukea ottaen!

Cia kirjoitti...

Vastavierailulla olen ja kovasti tykkään,tulen varmasti toistekin:)Paljon onnea pikkumiehelle!

mimmuli kirjoitti...

=) Kiitos kyläilystä blogissani. Ihanat tähtisilmät pienellä prinssilläsi. Ja onnittelut uudelle taidolle=)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että niin ne vauvit kasvaa!Pikkumiehellä näyttääs olevan äiskän simmut :)
Selkeältä näyttää uusi blogisi, varmasti tulen täällä pyörimään. Itse poden jumalatonta väsymystä mikä ei ota helpottaakseen, oma blogi ei juuri etene vaan on kiva käydä 'kylässä' muiden blogeissa!

Anonyymi kirjoitti...

Siis miten tämä aika meneekin niin nopeasti. Kohta teillä juostaan veljien perässä..hih.

Iippa kirjoitti...

Paula: Juu, eipä taida pinnasuojista juuri apua enää olla.:D Lähinnä auttavat vain siihen, ettei hakkaa päätään laitoihin unissaan... :)

Hienoa, teillä kohta kävellään! :) Täällä pikkumies keksi eilen käveleskellä ympäri sänkyä laidoista kiinni pidellen. Kiireesti laskettiin sängyn pohja alemmaksi. ;) Nyt voi turvallisin mielin jättää päiväunille ilman pelkoa, että herättyään tulee laitojen yli ennenkuin äiti ehtii hätiin. :)


Cia: Kiva, että pidät, tervetuloa toistekin! :)

Mimmuli: Kiitos! :)

Kattimatti: Kiitos! Saattaapihan siinä äiskääkin olla ;) Jaksamista väsymyksen keskelle!:) Ei ihme, että väsyttää näin pimeänä vuodenaikana. Itsekin olen nyt hiukan väsynyt, kun pientä flunssan tunnettakin olossa ja pikkumies heräilee taas välillä enemmän öisin.

Heli: Juu, kohta juostaan ja lujaa! ;)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Voi, meillä ollaan ihan samassa "jamassa" :) Poju kans 8kk ja joka paikkaan kiipeämässä, sydän kylmänä saa perässä juosta.. Oppi nousemaan pinnasängyssä seisomaan ja viikko myöhemmin jo kiivetään rahin päälle yms, joten eiköhän sielläkin ensi viikolla könytä jo joka paikkaan!
Blogi näyttää ihanalta, ja kuolasin noiden sun sisustuskuvien perään, tahtoo niiiiiiiiiiiiiin samaa :)