lauantai 31. lokakuuta 2009

Elossa!


Hei pitkästä aikaa!!!

Kyllä täällä vielä elossa ollaan, vaikka blogiin on tullut pitkä tauko, joka jäi päälle... Kesän aikana bloggailu jäi unholaan ja on tuntunut vaikealta jatkaa... Mutta nyt yritetään tulla takaisin ajatuksella, että päivitellään joskus, kun jaksetaan ja ehditään. Muiden blogeja olen tauon aikana silti jonkun verran seuraillut, mutta kommentointikin on jäänyt. Pahoittelut siitä, mutta mielessäni olette kyllä olleet ja monia mukavia lukuhetkiä olen viettänyt kivoissa blogeissanne. :)

Kuvakollaasissa on muutama kuva syyskuiselta Pariisin reissulta, jonne minulla ja ystävälläni oli onni päästä. Pitkään olinkin Pariisin matkasta haaveillut. Paljon jäi vielä näkemättä ja kokematta, joten joskus olisi vielä kiva päästä käymään. Nyt olimme pidennetyn viikonlopun. Perheenäidit saivat vähän rentoutusta ja isät hoitivat lapset kotona. :)

Syksy on edennyt reippaasti tuon reissun jälkeen arkisissa merkeissä. Elämäntilannekin on saanut pientä muutosta entisestä. Reilun 7 kotiäitivuoden jälkeen halusin vaihtelua elämään ja laitoin toiminimen pystyyn. Opiskelin vähän kauneudenhoitojuttuja ja nyt teen sitten rakennekynsiä työkseni, sekä myöskin käsitöitä olisi tarkoitus tehdä myyntiin. Saa nähdä mihin tämä homma tässä menee noiden käsitöiden kanssa. Alkuun näyttäisi, että kynsijutut vievät ajasta leijonaosan. :)

Nuorimmat lapset laitettiin perhepäivähoitajalle muutamaksi päiväksi viikossa, mutta nyt käytäntö osoittikin, että teen jatkossa töitä ilta-aikaan, joten hoidan lapset kotona edelleen päivisin. Onhan se ihana pienten kannalta, kun ei tarvitse hoitoon mennä. <3 Seuraavat 2 viikkoa pikkumiehemme ovat vielä hoidossa ja sitten äidistä tulee ilta- ja lauantaityöläinen. Niin ja onhan meillä nykyään pieni koululainenkin! :) Koulu on lähtenyt sujumaan hyvin. Kovasti jo tavaa sanoja ja kirjoitteleekin niitä välillä ihanilla pikkuvirheillä varustettuna ja välillä ihan oikein. :) Koulunkäynti tuntuu kivalta ja opettaja on todella mukava. Eiköhän se siitä etene! Olette jo varmasti ehtineet unohtaa minut pitkän poissaoloni vuoksi, mutta jos joku tänne eksyy piipahtamaan, niin hihkaiskoon ihmeessä vaikka pöö kommenttilootaan, niin tiedän käykö täällä kukaan. :) Hyvää alkavaa marraskuuta kaikille, tunnelmoikaahan kynttilän valossa! Ja kohtahan se on taas joulukin, voi apua! ;) Lämpimin terveisin, Iippa
Posted by Picasa

18 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Ei sinua ole unohdettu, tauko tekee välillä hyvää. Tekisi mieleni vaipua talvihorrokseen :)

Mukavaa marraskuuta!

Inka kirjoitti...

Juu ei puhettakaan, että olisit unohdettu! Kiva kun palasit ja hauska kuulla kuulumisiasi! Uudet työjutut kuulostaakin mielenkiintoisilta ;)

Hyvää Halloweenia!

Ida Maria kirjoitti...

Ihanaa marraskuuta =)

Mimmi kirjoitti...

pööööö


Hih... Ihanaista viikonloppua ja kiva kun tulit taas takasin :)

Iippa kirjoitti...

Kiitos rakaat blogiystäväiset vierailustanne ja kommenteista! Tästä on mukavaa taas jatkaa bloggailua! :)

Taisin olla oikea Halloween-haamu, joka nousi kuolleista, hih! ;)

Raisa kirjoitti...

Ei sitä niin vain unohdeta! Vaikka olenkin vähän huono kommentoimaan, käyn kyllä täällä silloin tällöin vilakisemassa onko uusia kuulumisia, tai vaan selailemassa vanhoja. Kiva kun taas ilmoittelit itsestäsi :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

näyttää olleen hyvä ilma kun kävitte reisussa! tosi kiva kun olet päivittäny!

Merja kirjoitti...

Oi oi, Pariisi. Se on niin ihana kaupunki. Kiva kun palasit taas blogimaailmaan. Omaa paluuta on tullut mietittyä myös mutta se antanee vielä tovin odottaa. Kodin remontti ja vauvanodotus vie tämän mamma energiasta kaiken tällä hetkellä =) Onnea uudelle työlle!

tia kirjoitti...

Kiva kun taas putkahdit esille, hiukan odottelinkin. Onnea uudelle yritykselle, mukavaa että on heti ottanut tuulta alleen ja ihanaa omistaa tuollainen mies. Sinulla myös ollut kiva reissu, Pariisiin joskus haluaisin mies siellä usemmankin kerran käynyt työn puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

PööPöö! :)

mimmuli kirjoitti...

tervetuloa takaisin blogilandiaan=)

Maaret kirjoitti...

Pööööööööö :)

taru76 kirjoitti...

Kiva että kerroit kuulumisia : ) Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen!!

Kodin Onni kirjoitti...

Ihanaa, olet palannut!! :) :) Innolla odottelen uusia päivityksiäsi! Mukavaa joulun odotusta perheellenne! :)

Heli Matero kirjoitti...

Tänään viimeksi ajattelin sinua. Ihan varmasti siellä aktiviteettia riittää. Yritetään joskus nähdä. Mukavaa joulun odotusta.

Anonyymi kirjoitti...

pöö

Haana kirjoitti...

Lämmintä Joulua!

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä.