perjantai 14. marraskuuta 2008

Kotialttarit
Nämä lienee voisivat olla minun kotialttarini. Paljon mieluummin tulee näet näitä katseltua kuin tv:tä. Olen kuullut televisiota kirjahyllyssä kutsuttavan kotialttariksi ;) No, vitsi, vitsi. Katselen itsekin tellua, varsinkin näin syyspimeällä. Aika vähän tosin ehdin katsella. Ja hyvä niin toisaalta. Mutta nämä alttarit ovat samassa tilassa töllöttimen kanssa, joten voin katsella vaikka kaikkia yhtäaikaa tai syventyä ihaniin lehtiin ja kirjoihin kynttilätunnelmissa.

Huomenna lähdenkin sitten lukupiirin tapaamiseen, jossa ruodimme Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo-kirjaa. Itse pidin kovasti kirjasta, saa nähdä mitä muut siitä tuumaavat. Olen niin hullaantunut tuohon vanhan ajan tunnelmaan, joka Jane Austenin maailmasta välittyy! :)

Iloista viikonloppua! :)

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniita alttareita:) Kynttilävalossa vallankin lumoavia. Minä en tällä hetkellä ehdi ikinä lukea... Haaveilen tulevaisuudessa löytäväni aikaa enemmän omiin juttuihin:) Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunista, tuollaista tunnelmaa havittelen myös omaan kotiin.

Kaunista viikonloppua.

t:Sari

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis :)

tina kirjoitti...

Kauniit ja rauhoittavat alttarit! Mulla on kanssa tapana sytytellä kynttilöitä ja tehdä pieniä asetetlmia niitä katsellessa mieli lepää.

Leijuvaa lauantaita!

Olivia kirjoitti...

Kynttilät luovat niin ihanaa tunnelmaa! Tunnelmallista lauantai-iltaa!

Marja Kristiina kirjoitti...

Tuhannet kiitokset, kultainen Iippa. Kylläpä lämmitti sydäntä.
Ja teillä on niiiiin kaunista, että kuvat lämmittivät myös silmiä ja sielua!

Mukavaa sunnuntaita!

Iippa kirjoitti...

Kiitokset kaikille! Kiva, kun vierailitte ja kommentoitte! :)

-Iippa