keskiviikko 17. joulukuuta 2008

JoulukorttejaTervehdys!

Sitkeästä flunssataudista aletaan vähitellen toipua. Tauti oli niin voimakas, että jopa minulle lasten lisäksi nousi kuume. Minulle nousee todella harvoin kuume ja sitten kun sitä on vähänkin, niin olen aivan naatti.

Vanhimmalle ja keskimmäiselle pojalle tuli molemmille silmä- ja korvatulehdukset. Lääkekuureja tuli sitten useammat. Onneksi ne alkavat jo tehota ja 6-vuotias oli eskarissakin tänään. :)

Paluu normaaliin arkeen siis palautuu vähitellen. :) Olin jo niin uupunut sairasteluun ja vauvan yöheräilyihin, että miltei aloin stressaamaan jo jouluakin. Olen joskus nähnyt sellaisia "Äiti on vähän väsynyt"-pipoja, hyvä lahjaidea jos joku haluaa minua jouluna muistaa, sopisi päähäni kuin nenä! ;)

Lanttulaatikot paistoin eilen pakkaseen ja tänään on vuorossa porkkanalaatikot, kunhan mies kotiutuu töistä, jotta pääsen kauppaan ostamaan puuroriisiä, josta keitän kunnon riisipuuron porkkanalaatikkoa varten. Miespolo oli eilen listan kanssa kaupassa ja kun lapussa luki "puuroriisiä", toi hän Nalle, 3 min. riisipuurohiutaleita. ;) Muuten hanskaa kyllä kauppa-asiat loistavasti, mutta muutamaa pikkuseikkaa saa joskus tarkentaa. ;) Onneksi minun ei tarvitse asioida varaosaliikkeessä, siitä se soppa vasta syntyisi! :D

Tänä vuonna teetimme lasten kuvasta joulukortit, mutta sitten niiden lähetyksen jälkeen iski halu kuitenkin askarrella itsekin muutama. Tein sitten miehen liikelahjojen mukaan nämä kaksi. Enemmänkin tein eskarin tädeille ja naapureille annettaviksi, mutta kuvaan ne vaikka huomenna päivänvalossa. Nämä kuvasin eilisiltana ja kyllähän ne vähän sameita ovat. Leimakuvat saatu ystävältä, kiitokset hänelle! :)

Tästä ne jouluvalmistelut vähitellen käynnistyvät, jiihaa!

6 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Taas olet tehnyt hienoja kortteja :) Oikein kivaa joulutouhujen aikaa toivotellen..

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kortteja. Kiva, kuulla, että olette parantumassa. Minulla ja pojilla on ollut flunnsa, mutta nyt mies valitteli oloaan. Toivottavasti nyt ei flunnsa iske, sillä lauantaina suuntaamme auton kohti mummulaa.

Sirkka kirjoitti...

Kylläpä olette saaneet paljon aikaiseksi, kortteja, laatikoita, aivan ihania suussa sulavia pipareita kauniita nuo sateenvarjo enpä olekaan aikaisemin nähnyt, sekä kaikki toisetkin, jotka ovat kauniissa lasipurkeissa, varsinkin tuossa vasemmanpuoleisessa.
Kyllä on hyvä tehdä etukäteen, mahdollisimman paljon, jos vain suinkin pystyy, siten voi ottaa joulun vastaan rauhallisimmin, niinkuin sen kuuluukin. Kaikki näyttää hyvältä.
Toivottelen teille terveyttä ja hyvää mieltä.

Sirkka kirjoitti...

vielä...kortit ovat tosi kauniita ja herttaisia.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi olet tehny kauniita kortteja ja toi valkoinen pipari ohje oli ihana teimme sillä pipareita ja kaikki jo syöty!
hyvää joulua!

Iippa kirjoitti...

Kiitokset teille ihanaisille kommenteistanne, tulipas hyvä mieli! :) Toivottavasti Heli pääsitte terveinä matkaan!

Myy ja Vilijonkka: Kiva, että tekin piditte pipareista, ne on kyllä tosi hyviä! :)