torstai 4. joulukuuta 2008

Koristepallo

Heissan!

Kylläpä aika hurahtaa, sitä ollaan jo joulukuussa! :) Tuntuu, että joka vuosi joulunaika pääsee miltei yllättämään ja ikinä ei ole riittävästi aikaa valmistella. Olisi kiva tehdä lahjojakin itse, kun vain olisi sitä aikaa!

Tässä vähän askartelukokeilua. Olen joissain ihanissa sisustusblogeissa nähnyt tämäntyyppisiä palloja, niinpä halusin kokeilla mitä saisin aikaan Amsterdamin kirjakirppikseltä ostamastani vanhasta saksankielisestä joulukirjasta. Kirja oli aika pieni, joten en saanut suikaleista koristeltua kuin yhden styroksipallon. Kaikkia sivuja en voinut repiä kun siinä oli ihania Madonna-aiheisia, jouluisia kuvia. Niistä täytyy vielä joskus askarrella jotain, jossa kuvat pääsevät oikeuksiinsa. Tuo paperi oli vähän paksuhkoa tällaiseen askarteluun, joten en saanut sitä ihan tasaisesti. Tuo pallossa oleva kuva oli tekstiosion yhteydessä. Ne Madonna-aiheiset on vielä upeampia, mustavalkoisia kuvia maalauksista.

Iloisin joulunodotusterveisin,

Iippa

4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Olen itsekkin ajatellut kokeilla tuollaista pallon päällystystä..mutta nyt ei inspikset riitä..

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on hieno! Itse ajattelin tänä jouluna tehdä kuuseen itse koristukset. Saa nähdä saanko aikaiseksi/ehdittyä? Suunnitelmissa olisi päällystää pallon päälle pellavakangasta ja sen ympärille valkoista pitsinauhaa. Saa nähdä. :)

mimosamamma kirjoitti...

Uusi yritys, edellinen kommentti jumittui jonnekin..
Kaunis pallo:) Yksinkertaisista asioista syntyy kauneinta jälkeä ja tuollainen pallo hakkaa kauppojen tilpehöörit 6-0!
Oikein hyvää itsenäisyyspäivää ja mukavaa viikonloppua muutenkin:)

mimmuli kirjoitti...

Minäkin suunnittelin että "päällystän" kaikki kaupan pallot matonkuteilla...paperilla =) Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

-mimmuli-